Rodosto Marin 460 Spark


Fiyatı: 310,00 TL

Model Modülü Walk Around, A sertifikasyonuyla güven veren bir seçenek olarak öne çıkıyor. Dizayn kategorisi C ile belirlenen bu tekne, 460 cm uzunluğunda ve 190 cm genişliğinde olup, 20 cm drafta sahiptir. Bu ölçüler, hem stabiliteyi hem de manevra kabiliyetini artırır.

Konsollu olarak tasarlanan modelin boş ağırlığı 340 kg'dır ve maksimum 832 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Tekne, maksimum 50 HP (38 kW) gücündeki motorlarla kullanılabilir ve maksimum 4 yolcu taşıma kapasitesine sahiptir.

Standart donanım listesi oldukça işlevseldir. Kilitli menteşeli kapaklı dolaplar, canlı balık livarı, krom başmakara, krom koç boynuzları, krom ön-arka tutamaklar, krom U-Mapa'lar, krom teleskopik merdiven, krom motor bağlama aynası ve bayrak direği gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca, elektrik paketi; akü, iskele-sancak feneri LED, kontrol paneli, elektrikli bayrak direği, şarj ve çakmak soketi, korna, sintine pompası ve iç aydınlatma ile donatılmıştır.

Model Modülü Walk Around, sağlam yapısı ve işlevsel donanımıyla hem amatör denizciler hem de profesyonel kullanıcılar için mükemmel bir seçenek olabilir. Her tür deniz macerasında güvenle kullanılabilir.


Teknik Özellikler
Model Modülü Walk Around
Sertifikasyon A
Dizayn Kategorisi C
Tekne Uzunluğu 460 (Cm)
Tekne Genişliği 190 (Cm)
Draft 20 (Cm)
Boş Ağırlık (konsollu) 340 (Kg) 
Max. Yük Ağırlık 832 (Kg) 
Max. Motor Gücü 50 Hp (38 Kw) 
Max. Yolcu Adedi 4


Standart Donanım
* Kilitli Menteşeli Kapaklı Dolaplar 
* Canlı Balık Livarı
* Krom Başmakara 
* Krom Koç boynuzu 4 ad. 
* Krom Ön-Arka Tutamaklar 
* Krom U-Mapa 3 ad 
* Krom Teleskopik Merdiven 
* Krom Motor Bağlama Aynası 
* Bayrak Direği