Rodosto Marin 520 Sunlight


Fiyatı: 360,00 TL

Taban model, sınıfının öncüsü Model Modülü Walk Around, sertifikasyonuyla güvenilirliğini A seviyesinde kanıtlıyor. Dizayn kategorisi C ile belirlenen bu tekne, denizcilik tutkunları için zarif bir seçenek sunuyor.

Tekne, 520 cm uzunluğunda ve 210 cm genişliğinde olup, 30 cm drafta sahiptir. Bu ölçüler, hem stabilite hem de manevra kabiliyeti sağlar. Ağırlık açısından 500 kg boş ağırlığa sahip olan tekne, maksimum 1113 kg yük taşıma kapasitesiyle donatılmıştır.

Model Modülü Walk Around'un maksimum motor gücü 100 HP (70 kW) ile sınırlıdır, bu da güçlü ve etkili bir performans sunar. Tekneye maksimum 5 yolcu taşıma kapasitesi sunulmaktadır.

Standart donanım listesi oldukça zengindir. Elektrik paketi, minder takımı, kilitli menteşeli kapaklı dolaplar, canlı balık livarı, mafsallı krom başmakara, krom koç boynuzları, krom ön-arka tutamaklar, krom U-Mapa'lar, krom teleskopik merdiven, krom motor bağlama aynası ve bayrak direği gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca, elektrik paketi; akü, iskele-sancak feneri LED, kontrol paneli, elektrikli bayrak direği, şarj ve çakmak soketi, korna, sintine pompası ve iç aydınlatma ile donatılmıştır.

Model Modülü Walk Around, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan mükemmel bir deniz deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Bu tekne, hem amatör denizciler hem de profesyonel kullanıcılar için ideal bir seçenek olabilir.


Teknik Özellikler
Model Modülü Walk Around
Sertifikasyon A
Dizayn Kategorisi C
Tekne Uzunluğu 520 (Cm)
Tekne Genişliği 210 (Cm)
Draft 30 (Cm)
Boş Ağırlık 500 (Kg) 
Max. Yük Ağırlık 1113 (Kg) 
Max. Motor Gücü 100 Hp (70 Kw) 
Max. Yolcu Adedi 5


Standart Donanım
* Elektrik paketi
* Minder Takımı /Krom Sosis Sırtlık
* Kilitli Menteşeli Kapaklı Dolaplar 
* Canlı Balık Livarı
* Mafsallı Krom Başmakara
* Krom Koç boynuzu 4 ad. 
* Krom Ön-Arka Tutamaklar 
* Krom U-Mapa 3 ad 
* Krom Teleskopik Merdiven 
* Krom Motor Bağlama Aynası 
* Bayrak Direği